NeS Torino FG

NeS
    Levertijd:1 Werkdag
Bestel
  • Beschrijving


NeS Torino FG

 

Kangoeroeleer

 

Optimale pasvorm en verwennerij voor je voeten.

 

Een eerste klas “handmade” voetbalschoen uitgevoerd in kangoeroeleer. Ook de inlegzool is van leer. Topvoetballers geven de voorkeur aan dit leersoort omdat kangarooleer als een tweede huid om je voet sluit.

 

De metalen ringetjes in de vetergaatjes zorgen voor een optimale aansluiting op de wreef. De schoen is ook geschikt voor de bredere voet en hoge wreef.


Acceleratie

 

De verstevigde tussenzool op 2/3 deel van de zool zorgt voor een optimale buigpunt, zodat de voet gemakkelijker afrolt en daardoor krijg je een betere accelaratie bij het afzetten en sprinten.

 

De zool is gemaakt van Pu en is licht en slijtvast, volledig doorgestikt en voorzien van 12 noppen. Deze schoenen zijn geschikt voor natuurlijke grasvelden.Comfort


De voetbalschoen beschikt over een uitneembare, anatomische inlegzool.  De stabiele, uitgebalanceerde hielkap zorgt voor een betere controle over de bewegingen en voorkomt blessures. De veters kunnen onder de soepele tong worden gestopt.


Vanwege de topkwaliteit van het kangoeroeleer leer adviseren wij om deze schoenen alleen voor wedstrijden te gebruiken en niet voor trainingen en wedstrijden tegelijk. Het leer heeft dan niet voldoende tijd om tussen de trainingen en wedstrijden door op natuurlijke wijze te drogen en te herstellen.


Ons advies is om je oude voetbalschoenen te gebruiken voor de trainingen en je nieuwe Torino voor wedstrijden


Wij adviseren om deze schoenen 1 maat kleiner dan uw eigen maat te kopen omdat leer in gebruik altijd uitloopt.


Niet geschikt voor kunstgras. Voor kunstgras adviseren wij NeS Vicenza AG/FG

 

Gerelateerde Producten