NeS Torino FG

NeS
    Levertijd:1 Werkdag
Bestel
  • Beschrijving

 Kangaroeleer

NeS Torino FG

 

Kangoeroeleer

 

Dé ultieme verwennerij voor de voet!

 

Een eerste klas “handmade” voetbalschoen uitgevoerd in kangoeroeleer. Ook de inlegzool is van leer. Topvoetballers geven de voorkeur aan dit leersoort.

 

De metalen ringetjes in de vetergaatjes zorgen voor een optimale aansluiting op de wreef. De schoen is ook geschikt voor de bredere voet.


Acceleratie

 

Door de verstevigde tussenzool ligt het buigpunt op 2/3 deel van de zool, zodat de voet gemakkelijk afrolt en dat zorgt weer voor een betere acceleratie.

 

De lichtgewicht Pu zool is slijtvast, volledig doorgestikt, voorzien van 12 noppen en geschikt voor natuurlijke grasvelden.Comfort


De voetbalschoen beschikt over een uitneembare, anatomische inlegzool.  De stabiele, uitgebalanceerde hielkap zorgt voor een betere controle over de bewegingen en voorkomt blessures. De veters kunnen onder de soepele tong worden gestopt.


Vanwege de topkwaliteit van het kangoeroeleer leer adviseren wij om deze schoenen alleen voor wedstrijden te gebruiken en niet voor trainingen en wedstrijden tegelijk. Het leer heeft dan niet voldoende tijd om tussen de trainingen en wedstrijden door op natuurlijke wijze te drogen en te herstellen.


Ons advies is om je oude voetbalschoenen te gebruiken voor de trainingen en je nieuwe Torino voor wedstrijden


Wij adviseren om deze schoenen 1 maat kleiner dan uw eigen maat te kopen omdat leer in gebruik altijd uitloopt.


Niet geschikt voor kunstgras. Voor kunstgras adviseren wij NeS Vicenza AG/FG

 

Gerelateerde Producten