Over Ons

  

NeS is dé producent van comfortabele voetbalschoenen.

 

Alle NeS-schoenen worden met de hand in Italië gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de allerbeste leersoorten en materialen, zoals 100% premium kalfsleer, bovinileer, kangoeroeleer en Zwitsers Softshell.

 

Leer is nog steeds een populair materiaal onder de veeleisende voetballers. De ongekende pasvorm en balgevoel is ongeëvenaard. Spelen op onze leren schoenen betekent duurzaamheid, het materiaal gaat langer mee dan de synthetische materialen.

 

De productie is gestart in 2012 en er vinden continu procesverbeteringen plaats om de laatste technieken in het productieproces te kunnen toepassen. Op deze manier voldoet de NeS-voetbalschoen helemaal aan de hoge eisen en wensen van de hedendaagse voetballer.

 

Er heeft sinds de start een enorme groei plaatsgevonden en ook hieruit blijkt dat NeS een zeer geliefd merk is binnen de sportspeciaalzaken.

 

De collectie NeS-schoenen is middels selectieve distributie verkrijgbaar bij meerdere sportwinkels in heel Nederland, onder andere bij sommige Intersport, Sport 2000 winkels en vele andere onafhankelijke dealers.

Wilt u ook dealer worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Het motto van NeS is dan ook: “Gun jezelf het beste!”

 

 

Voor meer informatie: info@nessport.nl